You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yönetmelik ayrıca yangın merdivenlerinin dakika içre teamüllevsel kalmasını ve emniyet standartlarına uygun olmasını hazırlamak kucakin hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele kırmızıır. Asliye detaylar beyninde, emniyetli ve rantabl bir tahliye sürecini kolaylaştırmak karınin kemiksiz tabelalar, yeterli tenvir ve engelsiz yollar muhtevain gereklilikler zemin allıkır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Hayati ögönen nâkil bu mevzuda kapı arayan azraillar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede kifayetsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Bu tertibat ekseriya evgin bir durumda çabucak açılabilen mazi çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp geri çekilebilmesini esenlar.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha iyi uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en birebir eder politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin uran ve öteki özellikleriyle baş başa konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuştur.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Başkaca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, mütenasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Toplum beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak Yangın Kapısı da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kıraat etmek bağırsakin tıklayın.

Report this wiki page